Bespoke design

At få en helt personlig køredragt, er som racerkører virkelig noget man sætter stor pris på, når især kvalitet og pasform er helt i top. 

Hos HRX bestræber vi os på at producere de fedeste køredragter på markedet – en dragt som du kun kan glæde dig til at tage på, igen og igen. 

Med HRX Racer Zero kvaliteten er især vægten helt i den lave ende og giver dragten en fantastisk komfort, hvor prisen stadig er yderst konkurrencedygtig. Vælger du at få printet dine sponsorlogo’er på dragten, sikrer du minimal vægt og maksimal komfort. 

Leveringstiden på en Bespoke dragt er max 4 uger fra godkendelse af design.

Helt personlig

Med HRX Bespoke design skaber du din helt personlige køredragt fra første streg til færdig produktion. Du kan 100% selv designe din dragt med farver, streger, logo’er osv. Dragten kan herefter laves efter præcis efter mål, så pasformen bliver helt i top! 

Har du ikke selv mod på at designe din egen dragt, så hjælper vi dig hellere end gerne. En tredje mulighed er også at vælge et allerede eksisterende designe og sammensætte det med dine egne farver.

Download skabeloner

Dragten er super tynd og super komfortabel at køre med, den sidder mega godt og er forholdsvis let!

Dennis Lind / DTC

HRX dragten synes jeg har sat en høj standard for køredragter. Kombinationen af pasform, åndbarhed og det stærke tryk af logoer, gør det til en virkelig lækker køredragt!
Prikken over i’et er den hurtige levering og service.

Jacob Mathiassen / DTC

Det er den bedste dragt,
jeg nogensinde har haft!

Martin Andersen / DST